Envelop Belastingdienst

Belastingservice

Net als nagenoeg alle andere Nederlanders moet u vóór 1 mei 2016 aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Het is daarbij belangrijk dat u zoveel mogelijk profiteert van alle fiscale regels die op u van toepassing zijn.

YorTrust Business Services biedt u het gemak dat uw belastingaangifte volledig voor u wordt verzorgd door specialisten. Daarnaast weet u zeker dat u gebruik maakt van elk fiscaal voordeel waar u recht op heeft.

Sinds een paar jaar kennen wij in Nederland de toeslagen, zoals zorgtoeslag, huurtoeslag,kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Om uw recht op toeslag te kunnen bepalen, dient eerst de berekening van de belastingaangifte te worden gemaakt.

Tijdens de belastingperiode staat het team van YorTrust op werkdagen voor u klaar van 09.30 tot 17.00 uur. 

Doet u in vóór 1 april 2017 aangifte? Dan krijgt u voor 1 juli 2017 bericht van de belastingdienst.

Voor het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting hebben wij een speciale checklistontwikkeld voor een optimaal resultaat.

Voor het verzorgen van een belastingaangifte hanteren wij tot 1 mei 2017 de volgende speciale actietarieven:

  • Wij verzorgen uw Aangifte Inkomstenbelasting/Premie volksverzekeringen vanaf een tarief van € 37,50 per persoon.
  • Voor een aangifte gecombineerd met een fiscale partner hanteren wij een extra partnerkorting, hierdoor betaalt u een gecombineerd tarief van € 52,50.
  • Voor het aanvragen of wijzigen van Toeslagen en/of Voorlopige Teruggaven hanteren wij een actietarief van € 22,50 respectievelijk per aangifte.

Na het verzorgen van uw aangifte(n) krijgt U van ons een GRATIS DIGITAAL AANGIFTERAPPORT en u ziet direct wat u te verrekenen heeft met de Belastingdienst.

Indien u niet in staat bent om op tijd aangifte te doen, verzorgen wij voor u uitstel voor het indienen van de aangifte op een later moment. Hiervoor vragen wij als uw belastingconsulent uitstel aan bij de Belastingdienst.

Tevens kunnen wij als uw belastingadviseur in voorkomende gevallen ook bezwaar aantekenen bij de Belastinginspecteur over eerdere (voorlopige)aanslagen en/of jaren. Ook is het mogelijk om voor u tot 5 jaar terug een belastingteruggaaf aan te vragen.

Vakkundige en betaalbare hulp bij uw aangiften zoals het u uitkomt, op kantoor, bij uw thuis, online of per post.

Wilt u gebruik maken of meer weten over de belastingservice van YorTrust? Vul dan het onderstaande formulier in of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Reactieformulier - Voordeelpakket - Belastingservice

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.